Referenciák

Dunakanyar Oldtimer

Egyesületi Elnök

,,Segítőkész és rugalmas csapat, nagyon kedvező ár!

Egy ilyen minőségű munka win-win helyzet mind a megrendelőnek, mind a szolgáltatónak, rengeteget tett hozzá a FlyAirPhotoTeam munkája az általam szervezett rendezvény sikeréhez, és utóéletéhez!
Abszolút rugalmas a szerződéskötés és ajánlatadás folyamata, a csapat pontos és korrekt!
Szívesen ajánlom a munkájukat!”

Fehér V.

Magánszemély

,,Az esküvőnkre kértük fel Őket fotózni és videózni és nagyon jó döntés volt. Kedvesek, rugalmasak, profik és pontosak. Bárkinek őszintén szívből tudjuk és fogjuk is ajánlani Őket. És mégegyszer köszönjük Nektek, hogy megörökítettétek a Nagy napunkat ilyen gyönyörű formában! :)”

Lengyel Ákos

Magánszemély

"Ingatlan vásárlás után a felújítás előtt kaptam egy átfogó részletgazdag képet a tetőszerkezet állapotáról, így pontosan megtudtuk határozni a beruházás költségeit.Köszönöm"

Kiss Ágnes

Magánszemély

"Faldekorációhoz kértem nagy felbontású légi fotókat a településünkről, azóta is a lakás egyik legmeghatározóbb szobája.Köszönöm"

Köszönjük szépen a FlyAirPhotoTeam csapatának a rendezvényünkön való részvételt és közreműködést! Kiváló munkát végeztek, amit a kapott képek és videók is tükröznek. Legközelebb is őket hívjuk!


Meskete.hu

Művészetek Völgye, kiállításomon segédkeztek számomra egy bemutató kisfilmet készíteni az alkotásaimról. A megbeszéltek és elvártak szerint végezték a feladatukat. CSAK AJÁNLANI TUDOM ŐKET!


Püspök Galéria

Reklámfilm készítése miatt kerestük meg őket, amiben az elvárásokon felül teljesítettek! Beltéri drón felvételek pedig semmihez sem hasonlíthatók, szép munka!  


Elite Beauty Club Szépsészalon

Siófoki minden évben megrendezésre kerülő találkozónkon segítettek számunkra fotózni és videózni. Szuper fotók és videók készültek a csapat által.

Országos Transzplantációs Alapítvány

Korrekt, gyors és pontos munka! Nagyon köszönjük!


Laser & Facial Bar

Köszönjük a munkátokat és a precíz és kimagasló hozzáállást! Gyönyörű képek és videók lettek megörökítve!


Lajosmizsei Gazdakör

Szilveszteri díszvacsoránk fotó-videó rögzítéséhez szinte az utolsó pillanatban találtuk meg a csapatot. Köszönjük a lelkiismeretes, alapos munkát.


Teleki-Wattay Kastély Étterem

Gyereknapunk alkalmából kerestük meg a csapatot! Nagyszerű képek és videók születtek! Köszönjük szépen!


Gastroyal Karate Sportegyesület by Klíma Zsuzsanna / Bp. Zugló

és még sokan mások, akiknek szintén nagyon köszönjük!

© 2020 FlyAirPhotoTeam 
Budapest, Hungary 
Email: flyairphototeam@gmail.com
Telefon: +36707862261
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el