FlyAirPhotoTeam Magyarország

Professzionális FOTÓ - VIDEÓ - DRÓN LÉGIFELVÉTELEK készítését vállaljuk precíz megbízható csapattal NIKON és DJI gépekkel ,,a legjobb szemszögből készítve”.

Cégünk 2020-ban indult DRÓN légi felvételek készítésével, majd kibővítettük szolgáltatásainkat hagyományos FOTÓK és VIDEÓK készítésével is. Csapatunk a legkorszerűbb Nikon és Dji eszközökkel dolgozik lépést tartva a fejlődéssel és technikával. 

Az elmúlt évek során számtalan megbízást kaptunk különböző igényekkel, ezáltal rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk Fotózás és Videózás terén.

Elsősorban Magyarországon vállalunk projekt alapú alkalmi és rendszeres megbízásokat cégeknek, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek egyaránt, de távolabbi megkeresések esetén sem zárjuk ki a megbízások létrejöttét.

A tevékenységünket a hatályos jogszabályoknak megfelelő engedélyekkel végezzük!

Az elmúlt időszakban számos megbízást vállaltunk, több száz felszállással és landolással a bevetéseket SIKERESEN végrehajtva.

 

EGYEDI ÉS LENYŰGÖZŐ FOTÓ, VIDEÓ, DRÓN FELVÉTELEK A MODERN TECHNIKÁNAK KÖSZÖNHETŐEN NIKON ÉS DJI ESZKÖZÖKKEL 

TALÁLKOZZON A CSAPATUNKKAL

Használja ki az innovatív technika által nyújtott lehetőségeket.

Kérje Ön is a személyre szabott árajánlatunkat!
© 2020 FlyAirPhotoTeam 
Budapest, Hungary 
Email: flyairphototeam@gmail.com
Telefon: +36707862261
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el